Condiții de cumpărare

Termeni și condiții
Politica de confidentialitate
Termeni și condiții
Informaţii generale
 • Magazinul online www.sumosuzuki.ro cuprinde orice fel de informaţii (texte, poze, baze de date, produse, prețuri, logo-uri, reclame), care constituie conținutul magazinului online www.sumosuzuki.ro, proprietatea companiei S.C. SGPPARTS S.R.L. Orice preluare a conținutului (integrală sau parțială) în alte scopuri decât în interes personal este sancționată de legislaţia privind drepturile de proprietate intelectuală.

 • Informațiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba română, fără a exclude prezentarea acestora și în alte limbi. Contractul de vânzare se încheie în limba română.
 • Accesarea și/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiții și vă obligă la respectarea acestora.

 • Orice informație privitoare la contractul încheiat între dvs. și S.C. SGPPARTS S.R.L. se va stoca pentru un timp limitat și va fi disponibilă pentru terți doar la solicitarea organelor judiciare.

 • Orice comandă confirmată implică vânzătorul și consumatorul - persoană fizică într-un contract la distanță.

 • Contractul la distanță este încheiat între S.C. SGPPARTS S.R.L., în calitate de vânzător și un consumator - cumpărător, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către S.C. SGPPARTS S.R.L., utilizând în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, tehnica de comunicație la distanță cuprinsă în magazinul online;

 • Momentul încheierii contractului la distanță cu persoana fizică, respectiv, al încheierii contractului de vânzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

 • Pentru orice eroare survenită în transmiterea de către dvs. a datelor necesare prelucrării comenzii plasate, aveți la dispoziție adresa de e-mail info@sumosuzuki.ro.

 • Ulterior prelucrării comenzii de către S.C. SGPPARTS S.R.L., nu ne asumăm răspunderea decurgând din transmiterea de către dvs. a datelor eronate.
 • Cu privire la codurile de conduită relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, vă rugăm să consultați legislaţia specifică afișată pe site-ul ANPC, secțiunea "Acte normative".

 • Prevederile prezentului contract la distanță se completează și cu Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, republicată și modificată, și cu O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturilor consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Definiții ale prezentului document:
 • S.C. SGPPARTS S.R.L. acceptă încheierea contractelor la distanță prin mijloace electronice și se obligă, astfel, să respecte legislaţia aplicabila încheierii, validității și efectelor juridice ale acestor contracte. În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:
 • UTILIZATOR: orice persoană care vizitează și/sau interacționează cu site-ul S.C. SGPPARTS S.R.L.;

 • VÂNZĂTOR: S.C. SGPPARTS S.R.L. cu sediul social în Orș. Baia Sprie, Loc. Tăuții de Sus, str. Arinului, nr. 55, jud. Maramureș, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Maramureș sub nr. J24/636/2020 și având C.I.F.: 42629279, nr. telefon: +40-741-102-177.

 • CUMPĂRĂTOR: Orice persoană fizică sau persoană juridică care plasează o comandă în magazinul online www.sumosuzuki.ro și care a acceptat termenii și condițiile prezentului contract la distanță.

 • MAGAZINUL ONLINE: pagini web aparținând S.C. SGPPARTS S.R.L. care se află la adresa www.sumosuzuki.ro , prin intermediul căruia cumpărătorul are acces la informaţii privind produsele oferite spre vânzare de către S.C. SGPPARTS S.R.L. în magazinul online S.C. SGPPARTS S.R.L. sunt puse la dispoziția cumpărătorilor spre vânzare produse din magazinele fizice S.C. SGPPARTS S.R.L. aferente orașului selectat de către vizitator. În funcție de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

 • BUNURI: produse puse la dispoziția cumpărătorului spre vânzare de către vânzător prin intermediul magazinului online S.C. SGPPARTS S.R.L.

 • COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vânzător și cumpărător, prin care cumpărătorul intenționează să achiziționeze bunuri de la vânzător, pe care acesta din urmă este de acord să le livreze, iar cumpărătorul este de acord să le plătească. Pentru produsele care nu se află în stocul curent de marfă, vânzătorul le poate comanda la furnizor, în urma solicitării clientului în magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depășește termenul normal de livrare de 24 h - 5 zile;

 • COMANDĂ CONFIRMATĂ: comanda efectuată online prin intermediul magazinului online www.sumosuzuki.ro de către un cumpărător ale cărui date de identificare și detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta și operatorul serviciului suport clienți S.C. SGPPARTS S.R.L.

 • CLIENT NOU: client care intenționează să achiziționeze produse din magazinul online S.C. SGPPARTS S.R.L. pentru prima dată și care necesită o validare telefonică a comenzii efectuată de către operatorul serviciului suport clienți desemnat de către S.C. SGPPARTS S.R.L.

Orarul de funcționare:
 • Comenzile pot fi plasate online oricând, dar perioada de procesare a acestora se desfășoară zilnic în intervalul 8-21.

 • Comenzile plasate în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

 • Dacă clientul este nou, vânzătorul îşi asumă acceptarea comenzii din partea cumpărătorului în momentul în care există o confirmare telefonică sau prin e-mail.

 • Odată lansată comanda online, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare ulterioară (telefonică sau electronică), precum și cu modul de operare al vânzătorului.

Obligații ale vânzătorului:
 • Vânzătorul pune la dispoziția cumpărătorului, în mod gratuit, informaţii profesionale cu privire la produsele și serviciile sale, pentru a atinge finalitatea menționată în comanda online. Conținutul publicat în magazinul online S.C. SGPPARTS S.R.L. are caracter orientativ și prezintă informaţii despre produsele comercializate de acesta, precum și alte date considerate de S.C. SGPPARTS S.R.L. ca fiind de interes pentru CUMPĂRĂTORI.

 • S.C. SGPPARTS S.R.L. este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra magazinului online, respectiv asupra mărcilor, designului, funcționalităților site-ului, imaginilor și specificațiilor tehnice.

 • Caracteristicile produselor și documentație tehnică aferentă acestora, prezentate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori, iar S.C. SGPPARTS S.R.L. oferă suportul tehnic pentru afișarea lor.

 • Vânzătorul întreprinde demersuri în mod constant pentru a prezenta informaţii cât mai corecte și relevante pentru produsele oferite spre vânzare. Dacă prețurile sau alte informaţii despre produs au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul a nu onora comanda și de a anunța clientul în legătură cu eroarea intervenită, dacă livrarea nu s-a efectuat.

 • Imaginile produselor sunt afișate în magazinul online cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanțe de culoare) de aspectul real al produsului, în funcție de lotul în care au fost fabricate.

 • În vederea derulării contractului la distanță în bune condiții, S.C. SGPPARTS S.R.L., în baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, dacă în urma interacțiunii cu site-ul acesta completează datele de identificare și contact. Scopul în care va fi contactat clientul este de a solicita în mod expres orice informație pentru ducerea la bun sfârșit a procesului de comandă online.

 • La solicitarea și cu acordul consumatorului, S.C. SGPPARTS S.R.L. poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalente cu cele solicitate în prima comandă. Comanda inițială se consideră anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

 • Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A. De asemenea, prețul bunurilor electronice includ taxa de timbru, afișată în pagina de produs. Prețurile produselor sunt actualizate zilnic.

  Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.
Promoțiile sunt valabile:
 • pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;
 • în limitele stocurilor disponibile. Produsele, preturile și informațiile cu privire la disponibilitatea de stoc afișate într-unul din magazinele online S.C. SGPPARTS S.R.L. aferent unui oraș pot fi diferite. S.C. SGPPARTS S.R.L. nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de informațiile publicate în magazinul online din erori ce nu-i aparțin.

 • S.C. SGPPARTS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a completa și/sau modifica orice informație din magazinul online fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

 • Comunicarea cu magazinul online S.C. SGPPARTS S.R.L. se face în momentul interacțiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele și serviciile S.C. SGPPARTS S.R.L., prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de e-mail info@sumosuzuki.ro  si/sau telefonic la +40-741-102-177. S.C. SGPPARTS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe e-mail sau telefonic dacă, în urma interacțiunii cu site-ul, acesta completează datele de identificare și contact și solicită în mod expres orice tip de informație disponibilă.

Procesul de comandă
 • Clientul poate lansa o comandă online din pagina de listare produse sau pagina individuală de produs, urmând să finalizeze comanda după selectarea unei modalități de plată și livrare.

 • Produsele adăugate în coșul de cumpărături nu atrag și înregistrarea comenzii sau rezervarea în magazin a bunurilor adăugate în coș.
 • Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comandă clientul îşi asumă ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete și corecte. Dacă este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii cumpărătorul poate fi contactat de către vânzător prin mijloacele disponibile agreate de acesta odată cu furnizarea datelor de contact.

 • La o comandă online cu livrare prin curier, a cărei cost de transport depășește 200 lei, clienții vor fi contactați de Serviciul Suport Clienți S.C. SGPPARTS S.R.L. pentru confirmarea telefonică a comenzii.

 • Vânzătorul îşi rezervă dreptul a anula comanda plasată de cumpărător, în unul din următoarele cazuri:

  - Dacă plata nu a fost acceptată de procesatorul de plăti agreat de S.C. SGPPARTS S.R.L.

  - Datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;

  - Cardul/tranzacția nu este acceptată de către banca emitentă;

  - Plata efectuată prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuată în 3 zile lucrătoare;
  - Livrarea prin curier/mijloacele de transport S.C. SGPPARTS S.R.L. nu a fost posibilă (ex. clientul nu poate fi găsit de curier telefonic și/sau fizic, la adresa indicată pentru livrarea bunurilor cumpărate etc.);

  - Dacă prețul produsului este derizoriu (așa cum este definit în Art. 1665 al Codului Civil)

  În cazul anularii comenzii, niciuna din părțile implicate nu va pretinde/solicita daune.

  Conform OUG nr. 34/2014 cumpărătorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanță în termen de 14 zile de la încheierea acestuia. Mai multe detalii cu privire la acest aspect găsiți aici.

 • În magazinul online S.C. SGPPARTS S.R.L., produsele sunt afișate cu mai multe tipuri de disponibilitate, în funcție de care produsele pot fi comandate online sau rezervate în magazine. Mai multe detalii cu privire la disponibilitatea produselor găsiți aici.

 • În vederea optimizării serviciului de comenzi online, S.C. SGPPARTS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a restricționa accesul clienților la anumite facilități ale magazinul online, cum ar fi imposibilitatea finalizării unei comenzi online dacă clientul nu și-a creat cont de utilizator.

 • De asemenea, unele facilități, puse la dispoziția clienților în magazinul online, cum ar fi modalitățile de livrare și plată, pot fi condiționate/restricționate în funcție de magazinul selectat și alte condiții ce țin de stoc și metode specifice de livrare.

 • Din motive întemeiate, ce țin de prejudicii aduse companiei, S.C. SGPPARTS S.R.L. poate restricționa accesul unor clienți la anumite facilități puse la dispoziție în magazinul online, cum ar fi modalitățile de plată și livrare. Pentru mai multe detalii specifice, ce țin de motivele care au dus la luarea acestor masuri, clienții în cauză se pot adresa Serviciului Suport Clienți.

 • În cazul comenzilor achitate electronic Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumpărător, cum ar fi de exemplu comisioanele de operațiune, comisioane de conversie valutară (în cazul în care plata nu se face în lei) aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul. Întreaga responsabilitate este a clientului iar eventualele litigii vor fi soluționate între acesta și banca emitentă a cardului.

Dreptul de proprietate intelectuală
 • Conținutul site-ului S.C. SGPPARTS S.R.L. incluzând, dar fără a se limita la însemnele grafice, denumirile, mărcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului și a companiei S.C. SGPPARTS S.R.L., simboluri, imagini, texte, fișiere multimedia) sunt proprietatea S.C. SGPPARTS S.R.L. și nu pot fi preluate și/sau folosite fără acordul prealabil scris al proprietarului.

 • Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informaţii de pe acest site, pentru a le folosi doar în scop personal, non-comercial și fără a le șterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site în alte scopuri decât de informare, respectiv utilizare în calitate de client, este strict interzisă.

 • Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marcă comercială sau marcă de servicii, texte, documente și fișiere media prezentate pe acest site sunt deținute de către S.C. SGPPARTS S.R.L. și nu pot fi utilizate de către utilizator, decât în scop informativ. S.C. SGPPARTS S.R.L. va acționa prin mijloace legale dacă drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de autor sunt încălcate.

 • În cazul în care S.C. SGPPARTS S.R.L. conferă Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza într-un anumit fel conținutul site-ului, acesta îl va utiliza numai în scopul în care acesta a fost definit și pe o perioadă definită în acord.

  Orice modificare neautorizată a site-ului este interzisă.

Limitarea răspunderii
 • Prin accesarea site-ului sunteți de acord ca utilizarea să se facă pe propria dvs. răspundere. S.C. SGPPARTS S.R.L. nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natură care pot apărea ca urmare a accesării sau navigării în site sau prin intermediul descărcărilor de date (text, imagini, video sau audio).

 • De asemenea, S.C. SGPPARTS S.R.L. nu este responsabil de nicio daună provocată de viruși, bug-uri, acțiuni umane sau orice defecțiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defecțiuni sau întârzieri de comunicații în transmisiile pe dispozitive.
 • Toate informațiile și materialele conținute pe acest site sunt furnizate în mod gratuit, fără niciun fel de garanție. Sub nicio circumstanță compania S.C. SGPPARTS S.R.L. nu va fi responsabilă pentru nicio daună directă, indirectă, accidentală, specială care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site și nu va fi responsabilă de orice daune ce sunt rezultat a greșelilor, omisiunilor, întreruperilor, erorilor, defecțiunilor, întârzierilor în funcționare sau transmisie sau orice neîndeplinire de performanță a site-ului.

 • Odată cu crearea și utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de menținerea confidențialității datelor de logare (accesare). Utilizatorul va păstra confidențialitatea user-ului și parolei și le va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor și a facilităților puse la dispoziție în contul clientului.

 • Utilizatorii sunt de acord să nu partajeze sau să transfere parole sau orice alte informaţii de acces către nici o altă terță parte. Utilizatorii îşi asumă responsabilitatea exclusivă pentru utilizarea contului și confidențialitatea parolei.

 • Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator și plasarea comenzilor clientul acceptă în mod expres și fără echivoc, Termenii și condițiile site-ului și condițiile în care se desfășoară procesul de comandă online, așa cum sunt acestea prezentate pe site.

 • S.C. SGPPARTS S.R.L. nu poate fi responsabil pentru daune ce rezultă din pierderea bunurilor cumpărate sau din utilizarea Bunurilor după livrare, exceptând garanțiile legale și convenționale acordate.

 • S.C. SGPPARTS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile site-ului și condițiile generale în care se desfășoară procesul de comandă online. Clientul confirmă că acceptă acești termeni și condiții prin bifarea "checkbox-ului "Sunt de acord cu termenii și condițiile". Contractul la distanță încheiat se derulează sub termenii și condițiile valabile la data realizării acordului de voințe.

Utilizarea site-ului
 • În anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fișiere, imagini, poze, fișiere video, audio sau alte materiale generate de utilizatori. S.C. SGPPARTS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a șterge orice conținut generat de utilizatorul care nu respectă termenii de mai jos. În acest sens utilizatorii se angajează că vor respecta următoarele:

  - să nu trimită conținut ilegal, defăimător, calomnios, obscen, amenințător, hartuitor, abuziv, rasist și să nu încalce drepturile de proprietate intelectuală sau alte materiale care ar putea constitui sau încuraja comportamente care ar putea fi considerate infracțiuni;

  - să nu trimită nici un fel de informație personală sau să încalce confidențialitatea altei persoane fizice indiferent în ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora;

  - să nu încarce materiale software pe site, link-uri sau fișiere care conțin viruși, fișiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta în mod negativ funcționarea site-ului sau elemente ale site-ului;

  - sa nu modifice în nici un fel codul sursă al site-ului sau alte tehnologii sau aplicații integrate în site, cu excepția cazului în care este autorizat în mod expres în scris de către S.C. SGPPARTS S.R.L.

Termeni și condiții de publicare a opiniilor referitoare la produse

Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele secțiunii și regulile de postare ale opiniilor pe site-ul www.sumosuzuki.ro . Astfel, secțiunea OPINII a fost introdusă pentru a oferi clienților șansa de a-și împărtăși unii altora experiența lor cu produsele. Opiniile dumneavoastră sunt atent analizate și de angajații S.C. SGPPARTS S.R.L. care le utilizează ca ghid în alegerea produselor și gamei oferite clienților.

Prin publicarea de conținut generat de utilizator pe site-ul S.C. SGPPARTS S.R.L., ne oferiți o licență neexclusivă, perpetuă, irevocabilă, nelimitată teritorial fără a obliga compania la efectuarea vreunei plăți către utilizator/client sau către o terță parte.

Această licență include dreptul de a găzdui, reproduce, modifica, adapta și distribui orice conținut al utilizatorului publicat pe site-ul S.C. SGPPARTS S.R.L.

Recomandări, sugestii și reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul S.C. SGPPARTS S.R.L.:

- Opiniile se postează pe site în maximum 3 zile lucrătoare de la data transmiterii acestora, dacă sunt respectate recomandările și sugestiile din această secțiune;

- Când considerați că o opinie încalcă aceste recomandări vă rugăm să ne semnalați acest aspect pe adresa de email info@sumosuzuki.ro;

- Pe site vor fi publicate opiniile pertinente și sincere la adresa produselor;

- În exprimarea opiniilor, va rugăm să fiți cât mai specific (ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut cu privire la produsul respectiv);

- Puteți include în comentariu sugestii pentru ceilalți clienți, ca urmare a deținerii și folosirii produsului de către dumneavoastră, lucru care să-i ajute pe ceilalți clienți în a-și forma o opinie cu privire la produs;

- În exprimarea opiniilor, vă rugăm să faceți referire la caracteristicile și la modul de folosire a produsului și nu la alte aspecte (ex: livrare, oferte, preturi, etc).

- Informațiile trimise sunt realiste, neînșelătoare, redactate în conformitate cu natura pentru care a fost creat produsul;

- Nu includeți în corpul comentariului datele dvs. de contact (sau informaţii confidențiale despre alte persoane). Acestea se completează în câmpurile rezervate (ex: nume, prenume, e-mail, telefon). Vă rugăm să nu folosiți date de contact false sau care nu vă aparțin;

- Ne rezervăm dreptul de a nu publica opinii care conțin un limbaj injurios sau defăimător, critici la adresa altor clienți care au postat mesaje anterioare;

- Ne rezervăm dreptul de a nu publica pe site păreri sau întrebări cu privire la stoc și disponibilitate produs, preț, livrare și alte detalii. Pentru astfel de solicitări vă rugăm să folosiți formularul de contact;

- Ne rezervăm dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele și ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legătură către acestea (adresa site web, adresa de e-mail, date de contact, adresa fizica, etc);

- Ne rezervăm dreptul de a nu publica opinii ce induc în eroare în mod intenționat clientul, opinii răuvoitoare, false sau care sunt incomplete.

Publicitate și confidențialitate
 • Cumpărătorul nu va face publice, unor terți, prin orice mijloace, nicio informație cu caracter privat primită de la vânzător, sub sancțiunea obligării acestuia la plata de daune interese.

 • Vânzătorul îşi rezervă dreptul a folosi informațiile furnizate de către cumpărător în vederea realizării contractului la distanță. De asemenea, cumpărătorul nu va face publică niciunei terțe părţi nicio informație cu privire la comandă fără acordul scris al Vânzătorului.
 • Vânzătorul îşi rezervă dreptul, în baza acordului utilizatorului, de a stoca și folosi în interes propriu, în scopul realizării activităților de marketing, orice informație furnizată de către cumpărător prin intermediul site-ului www.sumosuzuki.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terțe părţi informațiile primite de la cumpărător, cu excepția partenerilor agreați, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător.

Termeni remarketing
 • În paginile website-ului www.sumosuzuki.ro, prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) și a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri.

 • Un internet cookie este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informaţii personalizate utilizatorului.

 • Cookie-urile asigură utilizatorului o experiența plăcută de navigare și susțin eforturile S.C. SGPPARTS S.R.L. pentru a oferi anunțuri publicitare relevante bazate pe preferințele utilizatorului.

 • Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri pentru a afișa anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search. Atunci când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

 • Google AdWords folosește aceste cookie-uri pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului www.sumosuzuki.ro.
 • În cazul în care vizitatorii site-ului S.C. SGPPARTS S.R.L. nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, aceștia pot dezactiva afișarea anunțurilor prin Managerul preferințelor anunțurilor. Partenerii noștri nu vor colecta informaţii personale cum ar fi nume, adresa de e-mail, adresa poștală sau număr de telefon. În cazul în care vizitatorii site-ului S.C. SGPPARTS S.R.L. nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de către partenerii noștri de publicitate, aceștia pot dezactiva afișarea anunțurilor folosind site-ul de aici.

Facturarea și emiterea documentelor însoțitoare ale coletului
 • Vânzătorul va emite pe baza informațiilor deținute de acesta și a celor furnizate de cumpărător o factură pentru bunurile livrate. Totodată, coletul/bunurile vor fi însoțite de documentația trimisă de furnizor și prevăzută de lege pentru produsul/produsele comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.

 • Prețurile produselor afișate în cadrul site-ului www.sumosuzuki.ro includ T.V.A. conform legislației în vigoare.
 • Clientul are obligația de a furniza date complete și corecte, necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare. În acest sens, S.C. SGPPARTS S.R.L. nu va solicita clientului, prin formularele prezente în site, alte informaţii, de natură confidențială decât cele necesare emiterii facturii, livrării produselor sau ducerii la bun sfârșit a procesului de comandă online.

 • S.C. SGPPARTS S.R.L. va transmite clientului factura aferentă comenzii, atât în format electronic, disponibilă online în "Contul clientului" cât și în format fizic, o dată cu livrarea Bunurilor. Astfel, clientul are posibilitatea de a avea o evidență a facturilor emise.

 • În vederea finalizării cu succes a proceselor de comandă online, clientul are obligația de a actualiza informațiile personale în contul său.

 • În cazul în care factura nu este disponibilă în contul clientului, în maximum 48 de ore de la primirea bunurilor, acesta este rugat să trimită o sesizare pe adresa de e-mail info@sumosuzuki.ro.
Riscuri și responsabilități
 • Vânzătorul este responsabil de ambalarea corespunzătoare a bunurilor. Documentația tehnică aferentă produselor este afișată pe site.

 • Riscul pieirii bunului se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunului.

 • Vânzătorul îşi asuma responsabilitatea livrării produselor comandate de cumpărător.

Livrarea și acceptarea bunurilor
 • Vânzătorul se obligă să livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate sau a mijloacelor de transport S.C. SGPPARTS S.R.L. către Cumpărător sau în sistem de Rezervare în magazin, conform alegerii Clientului.

 • Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul României.

  Cumpărătorul are dreptul să nu accepte bunurile livrate în cazul în care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate în pagina produsului. În acest caz, Vânzătorul îşi asumă responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

 • Cumpărătorul va intra în proprietatea bunurilor după semnarea documentului de transport și efectuarea plății (dacă aceasta nu a fost în prealabil efectuată prin card sau virament bancar) către curier sau personalul S.C. SGPPARTS S.R.L.

 • De asemenea, consumatorul (persoană fizică) are dreptul de retur a produselor în termen de 14 zile de la achiziționarea acestora. Va rugăm să accesați condițiile generale de retur.

Forța majoră

Forța majoră (eveniment imprevizibil, incontrolabil și inevitabil ce afectează derularea contractului) exonerează de răspundere partea care o invocă.

Litigii. Legea aplicabilă

Relațiile contractuale dintre părţi sunt guvernate de legea română. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabilă va fi trimis spre soluționare instanțelor judecătorești competente.

Politica de confidentialitate
NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Subscrisa S.C. SGPPARTS S.R.L., cu sediul social în Orș. Baia Sprie, Loc. Tăuții de Sus, str. Arinului, nr. 55, jud. Maramureș, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Maramureș sub nr. J24/636/2020, având C.U.I. 42629279, reprezentată în mod legal prin administrator unic Sălăjan Anca-Elena, cu ocazia încheierii contractului, vă aduce la cunoștință următoarele:

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea dorește sa îşi asume angajamentul cu privire la respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel încât să ne bucurăm în continuare de încrederea dumneavoastră.

Aceasta notă de informare este detalierea a cum, când și de ce vă prelucram datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent în magazinul fizic al societății, sau în magazinul virtual, când vizitați website-ul nostru sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care le putem dezvălui altora și cum le păstrăm în condiții de siguranță.

Daca aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, ne puteți contacta prin poștă la sediul nostru social din Orș. Baia Sprie, Loc. Tăuții de Sus, str. Arinului, nr. 55, jud. Maramureș.

S.C. SGPPARTS S.R.L. obține date cu caracter personal în mod direct

S.C. SGPPARTS S.R.L. poate obține date cu caracter personal în mod automat

S.C. SGPPARTS S.R.L. poate obține date cu caracter personal din alte surse

S.C. SGPPARTS S.R.L. prelucrează date cu caracter personal în scopuri determinate

S.C. SGPPARTS S.R.L. poate dezvălui date cu caracter personal unor terțe părţi

S.C. SGPPARTS S.R.L. garantează drepturile cu privire la datele cu caracter personal

S.C. SGPPARTS S.R.L. prelucrează în mod prudent datele cu caracter personal ale copiilor

S.C. SGPPARTS S.R.L. păstrează datele cu caracter personal pe o perioadă limitată

S.C. SGPPARTS S.R.L. deține masuri rezonabile de asigurare a securității datelor cu caracter personal

S.C. SGPPARTS S.R.L. obține date cu caracter personal în mod direct

Ca regulă, S.C. SGPPARTS S.R.L. obține date cu caracter personal (adică orice informație privind o persoană fizică identificată sau identificabilă) direct de la dumneavoastră.

Daca sunteți client S.C. SGPPARTS S.R.L., vom obține datele dumneavoastră de contact (cum ar fi numele, prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon), date rezultând din tranzacțiile efectuate (cum ar fi detalii privind produsele și modalitățile de plată alese).

Daca sunteți client S.C. SGPPARTS S.R.L. S.R.L, ați vizitat magazinul virtual, vă putem solicita ocazional sa împărtășiți cu noi sugestii sau opinii pentru a îmbunătăți serviciile noastre și maniera de prezentare a acestora.

S.C. SGPPARTS S.R.L. poate obține date cu caracter personal în mod automat.

Pot exista situaţii în care S.C. SGPPARTS S.R.L. obține datele dumneavoastră cu caracter personal în mod automat.

Astfel, în cazul în care ați efectuat o achiziție a unui produs în magazinul virtual S.C. SGPPARTS S.R.L., detalii privind geo localizarea și traficul de internet (cum ar fi adresa de IP) vor fi prelucrate.

S.C. SGPPARTS S.R.L. va interacționa cu dumneavoastră: (a) în mediul online, (b) fizic, (c) ca urmare a accesării de către dumneavoastră a diferitelor reclame personalizate, pe care S.C. SGPPARTS S.R.L. sau furnizorii de servicii, acționând în numele S.C. SGPPARTS S.R.L., vi le transmit.

S.C. SGPPARTS S.R.L. poate obține date cu caracter personal din alte surse.

Pot exista situaţii în care S.C. SGPPARTS S.R.L. obține datele dumneavoastră cu caracter personal din alte surse.

Astfel, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi obținute de S.C. SGPPARTS S.R.L. din surse legitime (ca urmare a vizitării de către dumneavoastră de website-uri partenere S.C. SGPPARTS S.R.L.), ca urmare a unor procese de fuziune sau ca urmare a dezvăluirii acestora de către alte persoane (de exemplu, de către clientul S.C. SGPPARTS S.R.L., atunci când ridicați marfa în numele lui, dv. având calitatea de împuternicit/mandatar sau atunci când sunteți nominalizat ca fiind destinatarul/beneficiarul către care urmează să facem livrarea mărfurilor cumpărate) pentru efectuarea unei achiziții a unui produs într-un magazin fizic sau virtual S.C. SGPPARTS S.R.L. În acest ultim caz, S.C. SGPPARTS S.R.L. consideră că partea contractantă (clientul S.C. SGPPARTS S.R.L.) este autorizat pentru dezvăluirea datelor dv. cu caracter personal.

S.C. SGPPARTS S.R.L. prelucrează date cu caracter personal în scopuri determinate

Astfel, în funcție de relația existentă între dumneavoastră și S.C. SGPPARTS S.R.L., datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate dacă avem consimțământul dumneavoastră, dacă sunt necesare pentru încheierea și desfășurarea relațiilor contractuale, dacă sunt necesare ca S.C. SGPPARTS S.R.L. să îndeplinească obligații legale sau dacă există interese legitime ale S.C. SGPPARTS S.R.L. care nu prevalează drepturilor și libertăților dumneavoastră fundamentale.

Mai exact, S.C. SGPPARTS S.R.L. poate prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă avem consimțământul dumneavoastră pentru:

- trimiterea materialelor publicitare prin diferite metode de comunicare (e-mail, SMS, posta);

- verificarea satisfacției clienților în ceea ce privește activitatea S.C. SGPPARTS S.R.L. și a colaboratorilor săi;

- personalizarea și transmiterea de oferte promoționale.

Dacă prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se realizează în baza consimțământului, veți avea posibilitatea de a vă oferi consimțământul, de a refuza acordarea consimțământului sau de a vă exprima la un moment ulterior consimțământul. În acest sens, înțelegeți că S.C. SGPPARTS S.R.L. vă va putea contacta până la momentul la care vă veți exercita opțiunea cu privire la consimțământ.

De asemenea, S.C. SGPPARTS S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru:

- executarea contractului încheiat cu S.C. SGPPARTS S.R.L.;

- pentru conformarea cu normele, reglementările legale, codurile de conduită sau ghidurile aplicabile S.C. SGPPARTS S.R.L. sau în vederea aplicării legii și cooperării cu autoritățile competente (inclusiv, dar fără a ne limita la, autoritățile fiscale și judiciare).

De asemenea, S.C. SGPPARTS S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru:

- prevenirea, detectarea și investigarea infracțiunilor, inclusiv frauda și spălarea de bani sau finanțarea actelor de terorism, precum și analizarea și gestionarea riscurilor comerciale;

- în legătură cu orice pretenție, acțiune sau procedură (inclusiv, dar fără a ne limita la, redactarea și revizuirea documentelor, întocmirea documentației necesare încheierii unei tranzacții, obținerea de consultanță juridică și facilitarea soluționării litigiilor) și/sau pentru protejarea sau exercitarea drepturilor și obligațiilor noastre contractuale și legale;

- cooperarea cu autoritățile publice;

- gestionarea și pregătirea rapoartelor interne.

S.C. SGPPARTS S.R.L. poate dezvălui date cu caracter personal unor terțe părţi.

Pentru a facilita desfășurarea activităților în legătură cu scopurile prelucrării detaliate anterior, comunicăm aceste date către terți, incluzând partenerii S.C. SGPPARTS S.R.L., cum ar fi:

- furnizori de servicii operaționale, precum servicii de curierat, telecomunicații, IT, plăți, prelucrare, formare, stocare, arhivare, servicii de investigații aferente asistentei pentru clienți;

- orice partener de afaceri, investitor, cesionar (actual sau potențial) pentru a facilita tranzacțiile cu active comerciale (care pot include o fuziune, achiziție, datorie sau vânzare de bunuri);

- consilieri profesioniști, precum auditori sau avocați;

- autorități de reglementare, organe profesionale și/sau autorități publice pentru conformitate cu reglementarilor aplicabile.

S.C. SGPPARTS S.R.L. garantează drepturile cu privire la datele cu caracter personal

Cu excepția cazului în care legea prevede altfel, S.C. SGPPARTS S.R.L. garantează respectarea drepturilor dumneavoastră:

- dreptul de acces, respectiv dreptul de a obține o confirmare din partea S.C. SGPPARTS S.R.L. ca prelucram datele dvs. cu caracter personal, precum și accesul la acestea și furnizarea de informaţii despre modul de prelucrare;

- dreptul la rectificare care se refera la corectarea, fără întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte și/sau la completarea datelor incomplete;

- dreptul la ștergere/dreptul de a fi uitat, adică dreptul de a vă șterge fără întârzieri nejustificate datele cu caracter personal colectate, în cazul în care aceste date nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate și nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, datele au fost colectate ilegal sau datele trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

- dreptul la restricționarea prelucrării care se aplica în cazul în care: (i) dumneavoastră contestați exactitatea datelor cu caracter personal, (ii) prelucrarea este ilegală și vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării, (iii) S.C. SGPPARTS S.R.L. S.R.L nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță, (iv) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă interesele noastre legitime în prelucrarea datelor cu caracter personal prevalează asupra drepturilor dumneavoastră;

- dreptul de a va opune prelucrării, cu excepția cazului în care demonstrăm că avem motive legitime pentru a prelucra datelor dumneavoastră, motive care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

- dreptul de portabilitate, respectiv dreptul dumneavoastră de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat în scopurile indicate în prezenta, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, precum și dreptul de a trimite aceste date unui alt operator;

- dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP);

- dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice asupra dumneavoastră sau vă afectează în mod similar, cu excepția cazului în care o astfel de prelucrare este permisă de lege.

 

Cu excepția dreptului de a formula o plângere la ANSPDCP, conform celor de mai sus, aceste drepturi pot fi exercitate prin trimiterea unei solicitări scrise prin poștă, la sediul nostru social din Orș. Baia Sprie, Loc. Tăuții de Sus, str. Arinului, nr. 55, jud. Maramureș

S.C. SGPPARTS S.R.L. prelucrează în mod prudent datele cu caracter personal ale copiilor

S.C. SGPPARTS S.R.L. nu solicită în mod voit date cu caracter personal ale persoanelor sub 16 ani. Dacă situația o va impune, S.C. SGPPARTS S.R.L. va prelucra date cu caracter personal ale unei persoane sub 16 ani numai dacă și în măsura în care, consimțământul privitor la prelucrarea datelor cu caracter personal este acordat sau autorizat de părinte sau de titularul răspunderii părintești asupra acestei persoane.

S.C. SGPPARTS S.R.L. păstrează datele cu caracter personal pe o perioadă limitată

S.C. SGPPARTS S.R.L. va păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru perioadă de timp necesară conformării cu obligațiile legale specifice domeniului nostru de activitate sau conform termenelor de prescripție aplicabile sau pentru respectarea obligațiilor de arhivare impuse de legislaţia aplicabilă (de exemplu, celei specifice domeniului financiar-contabil).

S.C. SGPPARTS S.R.L. deține măsuri rezonabile de asigurare a securității datelor cu caracter personal

S.C. SGPPARTS S.R.L. va depune toate eforturile rezonabile pentru a vă proteja datele cu caracter personal aflate în posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor măsuri rezonabile de securitate în vederea prevenirii accesării, colectării, utilizării, divulgării, copierii, modificării sau aruncării neautorizate, precum și a altor riscuri similare.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă invităm să consultați și documentul GDPR Termeni și condiții.